ComputerCamp A/S solgt til Volaris Group

I februar 2022 igangsatte vi, efter en god lang drøftelse af forventninger, muligheder og begrænsninger, salgsprocessen af ComputerCamp A/S. Med en ejerkreds på hele syv medejere, hvoraf fem var nøglemedarbejdere i Selskabet, var det vitalt at finde den helt rette nye ejer.

Blandt flere gode potentielle købere var sælgerne ikke i tvivl. Det betød at vi i sidste uge kunne gennemføre closing - og sige tillykke til Volaris Group med købet af en af Danmarks ældste IT-virksomheder.

ComputerCamp A/S er etableret i 1976 og er - alderen til trods - med til, at skabe den digitale fremtid for Danmarks foreninger og deres mange medlemmer. Denne fremtid ser nu endnu bedre ud - med fastholdelse af Selskabets mange dygtige medarbejdere og med en stærk og dygtig ejer, der har købt for at beholde.

Processen - med syv medejere og en meget grundig køber - har været omfattende, god og til tider krævende. Men det gode samarbejde mellem Sælger og Køber, skabte fundamentet for at finde alle de rigtige løsninger.

Tak for en god proces og for et godt samarbejde - også til teamet fra PwC Legal og Accura Advokatpartnerselskab.