Vær med til at kåre Årets SMV 2024

"Alt andet end tocifret vækst er afvikling" 📈

Så kontant faldt ordene da vi for snart 15 år siden diskuterede gazelle-priser med Børsens daværende chefredaktør.

Vi elsker Gazellerne og er vild med historierne om de hurtigløbende virksomheder i stor vækst. Men vi savnede på det tidspunkt også en anerkendelse af de mange - rigtig mange endda - gode solide virksomheder der bare præsterer år efter år 🐐🐄.
 
Det er virksomheder der ikke nødvendigvis bliver udnævnt til "Super-Gazeller" eller kommer på forsiden Børsen. Men som er med til, "at få elevatorerne til at fungere og som får togene til at køre om natten”.

Det er primært denne type virksomheder vi hos Dealmaster M&A har arbejdet med de seneste mange år. Derfor glæder vi os også over, at skulle være med til at kåre “Årets SMV 2024”.

Årets SMV kåring hylder ildsjælene bag de virksomheder som vi ikke nødvendigvis kender - men som vi på alle mulige måder ville være fortabte uden…

Vi har valgt at støtte kåringen af Årets SMV som Guldpartner. Vi glæder os til processen - fra de første nomineringer her i januar til de sidste fadøl ved awardshowet den 16. maj 🍻. Se videoen fra sidste års awardshow her nedenfor.

Du kan være med til at kåre Årets SMV og der er tre kategorier der nu kan indstilles kandidater i:
- Årets SMV Direktør
- Årets SMV Bestyrelse
- Årets SMV ESG Frontrunner

Indstillinger kan ske via
Årets SMV hjemmesiden.